11-15.02.2019
r.Poniedziałek: I
śniadanie:
Herbata koperkowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, serem żółtym i pomidorem II
śniadanie:
Jabłko, woda
Obiad: Zupa brokułowa z kaszą Kus Kus, ryba gotowana, ziemniaki puree, sałata lodowa z jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek:
Kaszka manna z sokiem wiśniowym (alergeny: seler, gluten, mleko, ryba) Wtorek: I
śniadanie:
Herbata z miodem i cytryną, chleb pszenny i razowy z masełkiem, kiełbaską słoikową i kiełkami brokułu II śniadanie:
Banan, woda Obiad
:Grochówka, sztuka mięsa w sosie własnym, kasza jęczmienna wiejska, surówka z selera z żurawiną i jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek:
Sok owocowy ze świeżo
wyciskanych owoców, wafle kukurydziane (alergeny: seler, gluten,
mleko, sezam) Środa: I
śniadanie:
Płatki owsiane na mleku, bułka mleczna z masełkiem i dżemem niskosłodzonym truskawkowym IIśniadanie
: Jabłko, woda