Przejdź do głównej zawartości

Jadłospis 04-05.05.2017 r.

JADŁOSPIS   04-05.05.2017 r.


Czwartek:
I śniadanie: Musli owocowe z mlekiem, chleb pszenny i słonecznikowy
 z masełkiem i kiełbasą słoikową, herbata koperkowa
II śniadanie : Jabłko, woda
Obiad: Zupa ogórkowa, kurczak z curry z ryżem i sosem
czosnkowo-jogurtowym, sok owocowy
Podwieczorek: : Ciastko biszkoptowe z nadzieniem mlecznym,
 herbatka ziołowa
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam )



Piątek:
I śniadanie: Herbata zwykła z miodem i cytryną, bułka pszenna i razowa
z masełkiem, pastą z tuńczyka z marchewką i jogurtem naturalnym
II śniadanie : banan, woda
Obiad:  Zupa kalafiorowa z ziemniakami, pierogi z truskawkami  
posypane cukrem trzcinowym , sok owocowy
Podwieczorek: Jogurt waniliowy
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam, ryba)


OSTATNIO CZYTANE

Balik karnawałowy w grupie Misiów i Krasnali

Jadłospis 11-15.02.2019 r.

11-15.02.2019 r. Poniedziałek: I śniadanie: Herbata koperkowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, serem żółtym i pomidorem II śniadanie: Jabłko, woda
Obiad: Zupa brokułowa z kaszą Kus Kus, ryba gotowana, ziemniaki puree,  sałata lodowa z jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek:  Kaszka manna z sokiem wiśniowym  (alergeny: seler, gluten, mleko,  ryba) Wtorek: I śniadanie:  Herbata z miodem i cytryną,   chleb pszenny i razowy z masełkiem, kiełbaską słoikową i kiełkami brokułu II śniadanie: Banan, woda Obiad :Grochówka,  sztuka mięsa w sosie własnym, kasza jęczmienna wiejska,  surówka  z selera z żurawiną i jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek: Sok owocowy ze świeżo wyciskanych owoców, wafle kukurydziane  (alergeny:   seler, gluten, mleko, sezam) Środa: I śniadanie: Płatki owsiane na mleku, bułka mleczna z masełkiem i dżemem niskosłodzonym truskawkowym  IIśniadanie : Jabłko, woda

Łączna liczba wyświetleń