Przejdź do głównej zawartości

Jadłospis 04-05.05.2017 r.

JADŁOSPIS   04-05.05.2017 r.


Czwartek:
I śniadanie: Musli owocowe z mlekiem, chleb pszenny i słonecznikowy
 z masełkiem i kiełbasą słoikową, herbata koperkowa
II śniadanie : Jabłko, woda
Obiad: Zupa ogórkowa, kurczak z curry z ryżem i sosem
czosnkowo-jogurtowym, sok owocowy
Podwieczorek: : Ciastko biszkoptowe z nadzieniem mlecznym,
 herbatka ziołowa
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam )



Piątek:
I śniadanie: Herbata zwykła z miodem i cytryną, bułka pszenna i razowa
z masełkiem, pastą z tuńczyka z marchewką i jogurtem naturalnym
II śniadanie : banan, woda
Obiad:  Zupa kalafiorowa z ziemniakami, pierogi z truskawkami  
posypane cukrem trzcinowym , sok owocowy
Podwieczorek: Jogurt waniliowy
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam, ryba)


OSTATNIO CZYTANE

Urodziny Bianki i Gracjana

Jadłospis 8-12.07.2019 r.

8-12.07.2019 Poniedziałek: I śniadanie: Herbata imbirowa, chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,  pasztetem drobiowo-pomidorowym i ogórkiem konserwowym II śniadanie: Jabłko, woda
Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem, jajko smażone, ziemniaki puree, mini marchewka gotowana, sok owocowy Podwieczorek:  Budyń czekoladowy (alergeny: seler, jaja, gluten, mleko) Wtorek: I śniadanie: Kakao, herbata zwykła z cytryną, bułka pszenna i grahamka  z masełkiem  i pastą z kiełbasy zielonogórskiej II śniadanie: Banan, woda Obiad : Gulasz z warzywami, ziemniaki, buraczki z jabłkiem, sok owocowy Podwieczorek: Herbatka ziołowa, andruty z masełkiem i dżemem truskawkowym niskosłodzonym  (alergeny:   seler, gluten, mleko, sezam) Środa: I śniadanie: Kawa zbożowa, herbata ziołowa z koprem włoskim i kminkiem, chleb pszenny  i wieloziarnisty z masełkiem, sałatą rukola, polędwicą drobiową  i  kiełkami brokułu II

Lody dla ochłody

Łączna liczba wyświetleń