Przejdź do głównej zawartości

Jadłospis 04-05.05.2017 r.

JADŁOSPIS   04-05.05.2017 r.


Czwartek:
I śniadanie: Musli owocowe z mlekiem, chleb pszenny i słonecznikowy
 z masełkiem i kiełbasą słoikową, herbata koperkowa
II śniadanie : Jabłko, woda
Obiad: Zupa ogórkowa, kurczak z curry z ryżem i sosem
czosnkowo-jogurtowym, sok owocowy
Podwieczorek: : Ciastko biszkoptowe z nadzieniem mlecznym,
 herbatka ziołowa
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam )



Piątek:
I śniadanie: Herbata zwykła z miodem i cytryną, bułka pszenna i razowa
z masełkiem, pastą z tuńczyka z marchewką i jogurtem naturalnym
II śniadanie : banan, woda
Obiad:  Zupa kalafiorowa z ziemniakami, pierogi z truskawkami  
posypane cukrem trzcinowym , sok owocowy
Podwieczorek: Jogurt waniliowy
(alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam, ryba)


OSTATNIO CZYTANE

Jadłospis 01-05.04.2019 r.

Jadłospis 25-29.03.2019

25-29.03.2019 r. Poniedziałek: I śniadanie: Herbata rumiankowa, chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,  Twarożkiem i paprykążółtą II śniadanie: Jabłko, woda
Obiad: Zupa ogórkowa, makaron w sosie pomidorowym, sok owocowy Podwieczorek:  Jogurt naturalny z nasionami chia i musem truskawkowym (alergeny: seler, gluten, mleko) Wtorek: I śniadanie:  Kawa zbożowa, herbata koperkowa, bułka pszenna i grahamka z pastą z fileta drobiowego, ogórka konserwowego i jajka II śniadanie: jabłko, woda Obiad : Zupa cytrynowa z ryżem, kotlet mielony, ziemniaki puree, buraczki z jabłkiem, sok owocowy Podwieczorek: Sałatka owocowa (banan, gruszka)  (alergeny:   seler, gluten, jaja, mleko) Środa: I śniadanie: Kaszka kukurydziana z mlekiem, kawiorek z masełkiem, herbata owocowa  IIśniadanie : Jabłko, woda Obiad:  Zupa szczawiowa z jajkiem, sztuka mięsa w sosie własnym, ziemniaki, surówka z selera i ananasa, z  żurawiną

Łączna liczba wyświetleń