Przejdź do głównej zawartości

Urodziny Anity


Z okazji urodzin składamy Ci życzenia:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości.
Przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych.
Uśmiechu wesołego i wszystkiego
wszystkiego najlepszego!

życzą Krasnale.



OSTATNIO CZYTANE

Zaproszenie na Uroczystość Pasowania na Przedszkolaka

Zaproszenie na Pasowanie na Przedszkolaka
Kochani Rodzice! Już nadeszła pora przyjść na pasowanie do nas do przedszkola. Uroczyście Was zapraszamy na tę ważną chwilę, która uczyni z dzieciaczka prawdziwego przedszkolaczka. Serdecznie zapraszamy Rodziców dzieci, które we wrześniu po raz pierwszy przekroczyły próg naszego przedszkola na uroczystość Pasowania na Przedszkolaka, która odbędzie się  7 listopada 2019r. o godzinie 13.30. Prosimy o uroczysty strój dla dziecka.



Jadłospis 21-25.09.2020 r.

21-25.09.2020 r.Poniedziałek:I śniadanie: Kakao, herbata imbirowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, serem kanapkowym śmietankowym i szczypiorkiem i kiełkami rzodkiewkiII śniadanie: Jabłko, woda
Obiad: Grochówka, makaron w sosie pomidorowym, sok owocowy Podwieczorek: Kanapki z pieczywa mieszanego z pasztetem drobiowym, ogórek kiszony, herbatka ziołowa(alergeny: seler, gluten, mleko)Wtorek:I śniadanie: Herbata rumiankowa, chleb pszenny i razowyz masełkiem, sałatą lodową, kiełbaską krakowską i pomidoremIIśniadanie : Banan, wodaObiad : Zupa śródziemnomorska, sztuka mięsa w sosie warzywnym,kasza Kus-kus, sok owocowyPodwieczorek: Sok ze świeżo wyciskanych owoców (arbuz)(alergeny: seler, gluten, mleko, jaja)Środa: I śniadanie: Naworka - polewka, herbata koperkowa zkminkiem,rogal mleczny

Jadłospis 12-16.10.2020 r.

JADŁOSPIS 12-16.10.2020 r.Poniedziałek:I śniadanie: Zupa budyniowa, herbata miętowa, chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem, pastą z tuńczyka w sosie własnym i kiełkami rzodkiewkiII śniadanie: Jabłko, woda
Obiad: Krupnik, naleśniki z jabłkiem i cukrem trzcinowym, sok owocowyPodwieczorek:Pieczywo wasa z pasztet pomidorowym, herbatka ziołowa(alergeny: seler, gluten, mleko, ryba)Wtorek:I śniadanie: : Kakao, herbata z cytryną, kanapki z pieczywa mieszanego z sałatą rukola, kiełbasą krakowską , żółtym serem, ogórkiemi szczypiorkiemII śniadanie: Brzoskwinia, woda Obiad : Gulasz z warzywami, pyzy, surówka z białej kapusty z marchewką i jogurtem naturalnym, sok owocowyPodwieczorek: Sok ze świeżo wyciskanych owoców(alergeny: seler, gluten, mleko)Środa: I śniadanie: Płatki owsiane z mlekiem, bułka mleczna z dżemem niskosłodzonym brzoskwiniowym, herbata rumiankowa<