11-14.04.2023 r.
Wtorek:
I śniadanie: Herbata miętowa, chleb
pszenny i wieloziarnisty z pasztetem drobiowo-pomidorowym i ogórkiem kiszonym
II śniadanie: Jabłko, woda
Obiad : Krupnik, makaron w sosie
pomidorowym sok wieloowocowy
Podwieczorek: Kisiel wiśniowy
(alergeny: seler, gluten, mleko, sezam)
Środa:
I śniadanie: Herbata owocowa, kakao, bułka śniadaniowa i grahamka kiełbasą zielonogórską, sałatą i rzodkiewką
II śniadanie
: Banan, woda
Obiad: Kotlet schabowy, ziemniaki puree, surówka z białej kapusty z marchewką, jabłkiem i jogurtem naturalnym, sok owocowy
Podwieczorek: Tostowe uśmiechy, herbata ziołowa
(alergeny:
seler, gluten, mleko, jaja)
Czwartek:
I śniadanie: Herbata imbirowa, płatki kukurydziane na
mleku, kawiorek z masłem
i miodem wielokwiatowym
II śniadanie : Jabłko, woda
Obiad: Rosół
z makaronem, potrawka z ryżem i grosze4k z
marchewką, sok owocowy
Podwieczorek: Amerykany, herbata ziołowa
(alergeny:
seler, gluten, mleko, jaja)
Piątek:
I śniadanie: Herbata zwykła z cytryną, chleb zwykły i słonecznikowy z pastą z jajek
II śniadanie : Banan, woda
Obiad: Zupa pomidorowa z zacierką, gulasz rybny, ziemniaki, sok owocowy
Podwieczorek: Jogurt waniliowy
(alergeny:
seler, gluten, mleko, jaja, ryba)