Przejdź do głównej zawartości

KADRA

Nauczyciele:

1. Marta Sroczyńska - dyrektor
2. Małgorzata Głania
3. Judyta Walkowiak
4. Anna Wróbel
5. Paulina Piątyszek
6. Monika Stocka
7. Karolina Drgas - logopeda
8. Joanna Zając
9. Katarzyna Kinal
10. Katarzyna Staszyk

Kuchnia:

7. Bogumiła Nowak
8. Maria Dryka
9. Mirosława Kaźmierczak
10. Agnieszka Nowak - intendent

Pracownicy obsługi:

11. Malwina Wróbel (kancelaria)
12. Zbigniew Ratajczak
13. Joanna Misiorna (pomoc nauczyciela)
14. Anna Kluczyńska (pomoc nauczyciela)
15. Beata Wojciechowska (pomoc nauczyciela)
16. Joanna Feldgebel (pomoc nauczyciela)
17. Ilona Stopa (woźna)

Zajęcia dodatkowe
19. Agnieszka Nowak (religia)
20. Melania Kaczmarek (angielski)

OSTATNIO CZYTANE

Dzień Babci i Dziadka

21 stycznia odbyło się w naszej grupie wielkie wydarzenie. Tego dnia Misie miały przyjemność gościć w przedszkolu swoich Dziadków. Były występy artystyczne, wspólne rozmowy, dużo śmiechu i zabawy. Dzieci miały okazję spędzić z dziadkami wspaniałe chwile w naszym przedszkolu. Bardzo dziękujemy dziadkom za przybycie, rodzicom za zaangażowanie w przygotowanie, wszystkim Panią za organizację oraz dzieciom za piękne występy. Zapraszamy do fotorelacji...



















Zaproszenie na Dzień Babci i Dziadka - Misie

Kochani Rodzice! 😉 Dzień Babci i Dziadka tuż tuż. 🌷 przypominam że w naszej grupie Uroczystość Dnia Babci i Dziadka jest w środę 31.01.2018 o 13:30. 🌸Jeszcze raz dziękuję tym Paniom które zgłosiły się do przygotowania ciast 😉
Jednocześnie przypominam, że każde dziecko zaprasza na tą uroczystość dwie osoby ( w sytuacji gdy dziadkowie nie mogą, wówczas mogą przyjść rodzice. W razie jakichkolwiek innych sytuacji losowych proszę o info ). 😉Miłego weekendu! 😉




😁

Jadłospis 10-14.02.2020 r.

10-14.02.2020 r.
Poniedziałek: I śniadanie: Herbata  z cytryną, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, pastą z twarogu wędzonego solankowego i żółtą papryką II śniadanie: Marchewkowe paluszki, woda
Obiad: Zupa selerowa z ziemniakami, naleśniki z jabłkiem i cukrem trzcinowym,  sok owocowy Podwieczorek:  Kanapki z pieczywa mieszanego,  z pastą z ciecierzycy  i suszonymi pomidorami, herbata melisa (alergeny: seler, gluten, mleko,  jaja, sezam) Wtorek: I śniadanie: Herbata miętowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, sałatą rukola i polędwicą drobiową i rzodkiewką II śniadanie: Banan, woda Obiad : Karkówka  w sosie własnym, pyzy, kapusta zasmażana, sok owocowy Podwieczorek: Budyń malinowy  (alergeny:   seler, gluten, mleko, sezam) Środa: I śniadanie:  Płatki owsiane  z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i dżemem niskosłodzonym jagodowym, herbata koperkowa  II śniadanie : Jabłko, woda Obiad:  Zupa z soczewicy czerwonej z ziemniakami, łazanki z mi