Przejdź do głównej zawartości

KADRA

Nauczyciele:

1. Marta Sroczyńska - dyrektor
2. Małgorzata Głania
3. Judyta Walkowiak
4. Anna Wróbel
5. Paulina Piątyszek
6. Monika Stocka
7. Karolina Drgas - logopeda
8. Monika Kaczor
9. Daria Katarzyna Meissner
10. Katarzyna Kinal
11. Katarzyna Staszyk

Kuchnia:

12. Bogumiła Nowak
13. Ilona Stopa
14. Mirosława Kaźmierczak
15. Agnieszka Nowak - intendent
16. Magdalena Walotka - Wirecka

Pracownicy obsługi:

17. Malwina Michalska
18. Zbigniew Ratajczak
19. Joanna Misiorna 
20. Anna Kluczyńska 
21. Dominika Koziołek 
22. Beata Wojciechowska 
23. Joanna Feldgebel 
24. Maria Dryka 

Zajęcia dodatkowe
25. Monika Stocka (religia)
26. Melania Kaczmarek (angielski)

OSTATNIO CZYTANE

Jadłospis 08-12.07.2024 r.

                                 08-12.07.2024 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata mi ę towa, chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,   pasztetem drobiowo-pomidorowym z papryk ą czerwon ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami, makaron w sosie pomidorowym, napój   owocowy Podwieczorek:   Kefir truskawkowy, ciasteczko owsiane bez cukru (alergeny: seler, gluten, mleko) Wtorek: I ś niadanie:   Polewka-naworka, chleb pszenny i razowy z masełkiem, pol ę dwic ą drobiow ą i ogórkiem konserwowym II ś niadanie: Arbuz, woda Obiad :   Zupa jarzynowa z   ziemniakami, gulasz z   karkówki z warzywami, kasza bul gur, napój owocowy Podwieczorek: Amerykany, herbata   ziołowa   (alergeny:     seler, gluten, mleko, jaja) Ś roda: I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, kawiorek z masłem i miodem wielokwiatowym, herbata melisa II ś niadanie : Banan, woda Obiad: Ż urek z jajkiem i kiełbask ą , bułka pszenna,   napój owocow

Jadłospis 01-05.07.2024 r.

  01-05.07.2024 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata cytrynowa, bułka pszenna i grahamka   z masełkiem, tu ń czykiem   i papryk ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa ziemniaczana z pomidorami, nale ś niki z jabłkiem i cukrem trzcinowym,   napój   owocowy Podwieczorek: Ma ś lanka owocowa, wafle kukurydziane (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, sezam, ryba) Wtorek: I ś niadanie:   Kawa zbo ż owa, h erbata ziołowa, chleb pszenny   i słonecznikowy z masełkiem, kiełbas ą zielonogórsk ą i rzodkiewk ą   II ś niadanie: Jabłko,   woda Obiad : Pulpety w sosie pomidorowym , ziemniaki,   zielona fasolka szparagowa,   napój   owocowy Podwieczorek: Arbuzowe trójk ą ty   (alergeny:   seler, gluten, mleko, jaja) Ś roda: I ś niadanie: Płatki owsiane z mlekiem, bułka   mleczna z masełkiem i d ż emem truskawkowym, herbata ziołowa   II ś niadanie : Banan, woda Obiad:   Zupa   gulaszowa, bułeczka pszenna, napój owocowy Podwieczorek: Kaszka manna z sokiem

Jadłospis 15-19.07.2024 r.

  15-19.07.2024 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata mi ę towa , chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,   twaro ż kiem kanapkowym i szczypiorkiem II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa koperkowa, kotleciki z kaszki manny, surówka z marchewki i jabłka   z jogurtem naturalnym, napój   owocowy Podwieczorek:   Kanapki z pieczywa mieszanego z makrel ą w sosie pomidorowym, herbata ziołowa (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, ryba) Wtorek: I ś niadanie:   Kakaowe kulki zbo ż owe z mlekiem, chleb pszenny i razowy z masełkiem, pol ę dwic ą drobiow ą i pomidorem malinowym, herbata mi ę towa II ś niadanie: Arbuz, woda Obiad :   Zupa cytrynowa z ry ż em, goł ą bki inaczej, ziemniaki, sałatka grecka, napój owocowy Podwieczorek: Kefir brzoskwiniowo-bananowy, ciasteczko owsiane bez cukru z ż urawin ą   (alergeny:     seler, gluten, mleko, jaja) Ś roda: I ś niadanie: Płatki owsiane z mlekiem, bułka ś niadaniowa z masłem czekoladowym,   herbata melisa