Przejdź do głównej zawartości

KADRA

Nauczyciele:

1. Marta Sroczyńska - dyrektor
2. Małgorzata Głania
3. Judyta Walkowiak
4. Anna Wróbel
5. Paulina Piątyszek
6. Monika Stocka
7. Karolina Drgas - logopeda
8. Joanna Zając
9. Katarzyna Kinal
10. Katarzyna Staszyk

Kuchnia:

7. Bogumiła Nowak
8. Maria Dryka
9. Mirosława Kaźmierczak
10. Agnieszka Nowak - intendent

Pracownicy obsługi:

11. Malwina Wróbel (kancelaria)
12. Zbigniew Ratajczak
13. Joanna Misiorna (pomoc nauczyciela)
14. Anna Kluczyńska (pomoc nauczyciela)
15. Beata Wojciechowska (pomoc nauczyciela)
16. Joanna Feldgebel (pomoc nauczyciela)
17. Ilona Stopa (woźna)

Zajęcia dodatkowe
19. Agnieszka Nowak (religia)
20. Melania Kaczmarek (angielski)

OSTATNIO CZYTANE

Jadłospis 01-05.03.2021 r.

  01-05.03.2021 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata „cytrynowa”, chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,   pasztetem drobiowo-pomidorowym i papryk ą czerwon ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa ogórkowa,    makaron w sosie pomidorowym,   sok owocowy Podwieczorek:   Kaszka manna na mleku (alergeny: seler, gluten, mleko) Wtorek: I ś niadanie:   Kakao, herbata imbirowa,   bułka pszenna i grahamka z masełkiem, sałat ą lodow ą , kiełbask ą zielonogórsk ą i kiełkami rzodkiewki II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad : Zupa kalafiorowa z kaszk ą , pulpety w sosie   ś mietanowo -koperkowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, sok owocowy Podwieczorek: „Tostowe u ś miechy”, herbata   (alergeny:     seler, gluten, mleko, sezam) Ś roda: I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem,   rogal   mleczny z masełkiem i d ż emem niskosłodzonym truskawkowym, herbata ziołowa   II ś niadanie : Jabłko, woda Obiad:   Karkówka w sosie własnym , pyzy, surówka z kapu

Poznajemy pracę kucharki/kucharza

Tematy kompleksowe na miesiąc Marzec