Przejdź do głównej zawartości

KADRA

Nauczyciele:

1. Marta Sroczyńska - dyrektor
2. Małgorzata Głania
3. Judyta Walkowiak
4. Anna Wróbel
5. Paulina Piątyszek
6. Monika Stocka
7. Karolina Drgas - logopeda
8. Monika Kaczor
9. Daria Katarzyna Meissner
10. Katarzyna Kinal
11. Katarzyna Staszyk

Kuchnia:

12. Bogumiła Nowak
13. Ilona Stopa
14. Mirosława Kaźmierczak
15. Agnieszka Nowak - intendent
16. Magdalena Walotka - Wirecka

Pracownicy obsługi:

17. Malwina Michalska
18. Zbigniew Ratajczak
19. Joanna Misiorna 
20. Anna Kluczyńska 
21. Dominika Koziołek 
22. Beata Wojciechowska 
23. Joanna Feldgebel 
24. Maria Dryka 

Zajęcia dodatkowe
25. Monika Stocka (religia)
26. Melania Kaczmarek (angielski)

OSTATNIO CZYTANE

Święto Rodziny u Krasnoludków

  Dzisiaj w Krasnalach odbyła się ważna uroczystość, jaką jest Dzień Mamy i Taty. Z tej okazji dzieci zaprezentowały kochanym rodzicom swoje umiejętności wokalne, recytatorskie oraz taneczne. Nie zabrakło tańców oraz śpiewów z rodzicami. Na koniec wszyscy zasiedli do stołu, aby móc dalej świętować. Na twarzach zarówno rodziców, jak i dzieci dostrzec można było uśmiechy, a także momenty wzruszenia! Drodzy Rodzice, Życzymy Wam spokoju ducha, harmonii w życiu!  Mnóstwa odwagi, radości i  jeszcze więcej cierpliwości :)

Wizyta w salonie kosmetycznym

Jadłospis 13-17.05.2024

  13-17.05.2024 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Kakao, herbata koperkowa, bułka pszenna i grahamka   z masełkiem, rzodkiewkowym twaro ż kiem ,   szczypiorkiem i   zielonym ogórkiem II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa pomidorowa z ry ż em, zrazik mielony, ziemniaki puree, surówka z białej kapusty z marchewk ą , jabłkiem, zielon ą pietruszk ą i jogurtem naturalnym, napój wi ś niowy   Podwieczorek:   Budy ń malinowy z sokiem owocowym (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, sezam) Wtorek: I ś niadanie:   Kawa zbo ż owa, h erbata z cytryn ą , chleb pszenny i słonecznikowy   z masełkiem, sałat ą masłow ą , szynk ą drobiow ą i pomidorem malinowym II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Zupa z czerwonej soczewicy, risotto wieprzowe z warzywami, napój owocowy Podwieczorek: Sałatka owocowa ( arbuz, gruszka, winogrono), woda   (alergeny:   seler, gluten, mleko) Ś roda: I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, rogal   mleczny z masełkiem i d ż emem truskawkowy