Przejdź do głównej zawartości

KADRA

Nauczyciele:

1. Marta Sroczyńska - dyrektor
2. Małgorzata Głania
3. Judyta Walkowiak
4. Anna Wróbel
5. Paulina Piątyszek
6. Monika Stocka
7. Karolina Drgas - logopeda
8. Joanna Zając
9. Katarzyna Kinal
10. Katarzyna Staszyk

Kuchnia:

7. Bogumiła Nowak
8. Maria Dryka
9. Mirosława Kaźmierczak
10. Agnieszka Nowak - intendent

Pracownicy obsługi:

11. Malwina Wróbel (kancelaria)
12. Zbigniew Ratajczak
13. Joanna Misiorna (pomoc nauczyciela)
14. Anna Kluczyńska (pomoc nauczyciela)
15. Beata Wojciechowska (pomoc nauczyciela)
16. Joanna Feldgebel (pomoc nauczyciela)
17. Ilona Stopa (woźna)

Zajęcia dodatkowe
19. Agnieszka Nowak (religia)
20. Melania Kaczmarek (angielski)

OSTATNIO CZYTANE

Jadłospis 06-10.09.2021 r.

  06-10.09.2021 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata z cytryn ą , chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem, ż ółtym serem i papryk ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad:   Kapu ś niak z kiszonej kapusty, nale ś niki z jabłkiem i cukrem trzcinowym,   sok owocowy Podwieczorek:   Pieczywo wasa z past ą z brokułu gotowanego, herbatka imbirowa (alergeny: seler, gluten, mleko,   jaja) Wtorek: I ś niadanie: Kakao, herbata mi ę towa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem,   sałat ą lodow ą , kiełbask ą zielonogórsk ą i pomidorem II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Krem z czerwonej soczewicy z kaszk ą kukurydzian ą , pulpety w sosie pomidorowym,   ziemniaki, fasolka szparagowa, sok owocowy Podwieczorek: Budy ń czekoladowy (alergeny:     seler, gluten, mleko, sezam) Ś roda:   I ś niadanie:   Płatki owsiane z mlekiem, kawiorek z masełkiem i miodem wielokwiatowym, herbata „Melisa” II ś niadanie : Jabłko, woda Obiad: Rosół z makaronem , ż eberka duszone w

Przedszkole to jest to, co Tygryski lubią najbardziej!

Witamy Tygryski, nową grupę przedszkolaków☺

Jadłospis 01-03.09.2021

             01-03.09.2021 r.   Ś roda: I ś niadanie: Herbata imbirowa, kanapki z pieczywa mieszanego z masełkiem, pol ę dwic ą drobiow ą i ogórkiem zielonym II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Zupa ogórkowa,   makaron w sosie pomidorowym, sok owocowy Podwieczorek:   Kaszka manna z sokiem truskawkowym (alergeny: seler, gluten, mleko)   Czwartek : I ś niadanie:   Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i d ż emem truskawkowym niskosłodzonym, herbata rumiankowa II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Marchewkowy krem , k otlet mielony, ziemniaki, buraczki z jabłkiem, sok owocowy Podwieczorek: Galaretka owocowa (alergeny:    seler, gluten, mleko, jaja)   Pi ą tek: I ś niadanie: Kawa zbo ż owa, chleb pszenny i wieloziarnisty z masełkiem, past ą z tu ń czyka w sosie własnym, herbata ziołowa II ś niadanie : Jabłko, woda Obiad:   Zupa cytrynowa z ry ż em, ziemniaki z twarogiem   i olejem lnianym, sok owocowy Podwieczo