25-29.11.2019 r. Poniedziałek: I
śniadanie:
Herbata imbirowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, pasztetem drobiowo-pomidorowym i ogórkiem
konserwowym II
śniadanie:
Jabłko, woda
Obiad: Żurek z jajkiem i białą kiełbaską, makaron w sosie pomidorowym, sok owocowy Podwieczorek:
Biszkoptowe MISIE, herbatka ziołowa (alergeny:
seler, gluten, mleko, jaja) Wtorek: I
śniadanie:
Herbata rumiankowa, chleb pszenny i razowy z masełkiem,
kiełbaską krakowską i kiełkami brokułu Obiad
: Zupa cytrynowa z ryżem, kotlet mielony, ziemniaki puree, buraczki z jabłkiem, sok owocowy Podwieczorek:
Kefir brzoskwiniowo-bananowy , chrupki kukurydziane (alergeny: seler, gluten,
mleko, jaja) Środa: I
śniadanie:
Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i dżemem niskosłodzonym truskawkowym, herbata koperkowa IIśniadanie : Banan, woda Obiad:
Cebulowy krem z bagietką, żeberka w
sosie własnym, ziemniaki , surówka z selera i ananasa z jogurtem naturalnym, sok
owocowy Podwieczorek:
Kisiel do picia ,…