26.02-01.03.2024 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Zupa budyniowa, herbata z cytryn ą , chleb pszenny i wieloziarnisty z masełkiem, serkiem kanapkowym ś mietankowym i papryk ą czerwon ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Kapu ś niak z kiszonej kapusty , nale ś niki z jabłkiem i cukrem trzcinowym, sok owocowy Podwieczorek: Kanapki z pieczywa mieszanego z humusem z suszonymi pomidorami i ogórkiem zielonym, herbata ziołowa (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, sezam) Wtorek: I ś niadanie: Kawa zbo ż owa, h erbata owocowa , bułka pszenna i grahamka z masełkiem, sałat ą lodow ą , kiełbask ą zielonogórsk ą i kiełkami rzodkiewki II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Zupa cytrynowa z ry ż em, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, sok owocowy Podwieczorek: Ma ś lanka owocowa, chrupki kukurydziane (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, sezam) Ś roda: I ś niadanie: Płatki owsiane z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i d ż em