Przejdź do głównej zawartości

Balowo o Smerfów i Pszczółek



Karnawał to fantastyczny czas nie tylko dla dorosłych, ale i dla dzieci. A może przede wszystkim dla naszych milusińskich. Dla nich bal karnawałowy to dzień niezwykły, często wyczekiwany przez wiele tygodni. W naszym przedszkolu także odbył się taki bal , podczas którego dzieci  miały możliwość wspólnego potańczenia i pośpiewania.
Radość podczas tego wydarzenia była ogromna ! Piękne, pomysłowe i kolorowe stroje zachwycały :)
Smerfy i Pszczoły bawiły się w czwartek 14.01.2016r.  Na imprezę tą składało się mnóstwo wspólnych zabaw taneczno - ruchowych. Nie zabrakło także poczęstunku dla naszych kochanych przedszkolaków. 
" Była zabawa, dużo się działo - tylko czasu było mało ! " :) - mimo zmęczenia, które dało się we znaki pod koniec balu, dzieci wychodząc z sali balowej mówiły, że nie mogą doczekać się już kolejnego baliku :)









































































































































OSTATNIO CZYTANE

Zaproszenie na Uroczystość Pasowania na Przedszkolaka

Zaproszenie na Pasowanie na Przedszkolaka                                 Kochani Rodzice! Już nadeszła pora przyjść na pasowanie do nas do przedszkola. Uroczyście Was zapraszamy na tę ważną chwilę, która uczyni z dzieciaczka prawdziwego przedszkolaczka.   Serdecznie zapraszamy Rodziców dzieci, które we wrześniu po raz pierwszy przekroczyły próg naszego przedszkola na uroczystość Pasowania na Przedszkolaka, która odbędzie się  7 listopada 2019r. o godzinie 13.30.      Prosimy o uroczysty strój dla dziecka.

Jadłospis 27.09-01.10.2021 r.

  27.09-01.10.2021 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata mi ę towa , chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,   serem ż ółtym i ogórkiem zielonym II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Barszcz czerwony z ziemniakami, nal e ś niki z jabłkiem i cukrem trzcinowym,   sok owocowy Podwieczorek:   Pieczywo wasa z past ą z brokułu gotowanego, herbatka (alergeny: seler, gluten, jaja, mleko) Wtorek: I ś niadanie:   Kakao, herbata z cytryn ą , bułka pszenna i grahamka z pieczeni ą rzymsk ą   i papryk ą czerwon ą II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Zupa porowo-ziemniaczana, spaghetti z klopsikami w sosie pomidorowym, sok owocowy   Podwieczorek: Galaretka owocowa (alergeny:     seler, gluten, mleko, sezam) Ś roda: I ś niadanie: Herbata rumiankowa, kaszka kukurydziana na mleku, bułka mleczna   z masełkiem i d ż emem niskosłodzonym truskawkowym   II ś niadanie : Jabłko, woda Obiad:   Karkówka w sosie własnym, pyzy, surówka z białej kapusty z marchewk ą  

DZIEŃ JABŁKA

 Z okazji Dnia Jabłka Krasnale przygotowały pyszny i zdrowy sok.