Przejdź do głównej zawartości

INFORMACJE DLA RODZICÓW Z GRUPY PSZCZÓŁEK





INFORMACJE DLA RODZICÓW Z GRUPY PSZCZÓŁEK

1. W piątek 23.03.2018 r. mamy teatrzyk "Jaś i Małgosia".
Śniadanko będzie o 8:15 - proszę o wcześniejsze przywiezienie dzieci.

2. W związku z występem na Festynie Wielkanocnym,
który odbędzie się w niedzielę (25.03.18 r.) prosimy o przybycie na godzinę 15.30, 
do sali 101 (budynek Gimnazjum).

Dzieci, które dziś są w Przedszkolu, będą tańczyć w niedzielę krakowiaka.
Prosimy dziewczynkom ubrać białe rajstopki i białe bluzki,
dla wszystkich obuwie na zmianę.
Strój krakowski (zarówno dla dziewczynek jak i dla chłopców)
będzie czekał w sali nr 101.

Pozostałym dzieciom, które przyjdą na Festyn proszę o strój:
dziewczynki: białe rajstopy, biała bluzka, kolorowa spódniczka (kolor dowolny),
chłopcy: jeansy, biały T-shirt.
3. Śniadanie wielkanocne odbędzie się  w Środę 28.03.18 r.
W tym dniu przychodzi również zajączek.

OSTATNIO CZYTANE

Jadłospis 25-29.04.2022 r.

  25-29.04.2022 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata zwykła z cytryn ą , chleb pszenny i chleb firmowy z masłem, pasztetem pomidorowym i ogórkiem kiszonym II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Kapu ś niak z kiszonej kapusty, nale ś niki z jabłkiem, sok wi ś niowy Podwieczorek:   Kanapki z pieczywa mieszanego z serem topionym ś mietankowo-koperkowym, herbatka ziołowa (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja) Wtorek: I ś niadanie:   Herbata koperkowa, kawa zbo ż owa, bułka ś niadaniowa i grahamka   z szynk ą drobiow ą i kiełkami rzodkiewki II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Krupnik, pulpety w sosie ś mietanowo-koperkowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, sok owocowy Podwieczorek: Kaszka kukurydziana z cukrem trzcinowym (alergeny:     seler, gluten, mleko, jaja, sezam) Ś roda: I ś niadanie: Herbata z cytryn ą , zupa budyniowa, bułka mleczna z d ż emem niskosłodzonym truskawkowym II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad:   Brokułowy krem z kaszk ą , parówka w sosie gre

Jadłospis 09-13.05.2022 r.

  09-13.05.2022 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata koperkowa, chleb pszenny   i wieloziarnisty z past ą z tu ń czyka II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Kapu ś niak z kiszonej kapusty, racuchy dro ż d ż owe z cukrem trzcinowym, sok owocowy Podwieczorek:   Pieczywo wasa z past ą z brokułu, herbata ziołowa (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja,   ryba) Wtorek: I ś niadanie:   Kakao, herbata z cytryn ą , bułka grahamka i   pszenna   z masełkiem, w ę dlin ą drobiow ą i kiełkami rzodkiewki II ś niadanie: Marchewkowe chipsy, woda Obiad : Zupa koperkowa, gulasz z karkówki, pyzy, surówka z czerwonej kapusty   z jabłkiem i jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek: Kaszka manna z sokiem truskawkowym   (alergeny:   seler, gluten, mleko) Ś roda: I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata mi ę towa, bułka mleczna   z miodem wielokwiatowym   II ś niadanie : Banan, woda Obiad:   Kotlet schabowy,   ziemniaki puree, surówka z kapusty peki ń

Dzień Ziemi.