21-23.12.2020 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata koperkowa, bułka pszenna i grahamka z masełkiem, serem kanapkowym i papryk ą czerwon ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z kapusty peki ń skiej z jogurtem naturalnym, sok owocowy Podwieczorek: Kaszka kukurydziana na mleku (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja) Wtorek: (WIGILIA) I ś niadanie: Kakao, chleb pszenny i razowy z masełkiem, pasztetem drobiowym i ogórkiem kiszonym, herbata melisa II ś niadanie : Jabłko, woda Obiad: Barszcz czerwony, ryba panierowana, ziemniaki, kapusta zasma ż ana, sok owocowy Podwieczorek: Ś wi ą teczny upominek (alergeny: seler, gluten, mleko, ryba, jaja) Ś roda: I ś niadanie: Kawa zbo ż owa, h erbata imbirowa, chleb pszenny i wieloziarnisty z masełkiem, sałat ą masłow ą i pieczeni ą rzymsk ą II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad : Kotlet drobiowy, ziem