01-02.09.2022 r.
Czwartek:
I śniadanie: Chleb pszenny i słonecznikowy z masełkiem,
polędwicą drobiową
i świeżym ogórkiem,
herbata owocowa
II śniadanie: Banan, woda
Obiad : Rosół z makaronem, potrawka z ryżem, groszek z marchewką,
sok owocowy
Podwieczorek:
Kaszka manna z sokiem truskawkowym
(alergeny:
seler, gluten, mleko, jaja, soja)
Piątek:
I śniadanie: Kawa zbożowa,
chleb pszenny i
wieloziarnisty z masełkiem,
pastą z tuńczyka w sosie własnym, herbata ziołowa
II
śniadanie
: Jabłko, woda
Obiad: Krupnik
z kaszą jaglaną, makaron w sosie pomidorowym,
sok owocowy
Podwieczorek:
Jogurt waniliowy
(alergeny: seler, gluten, mleko, ryba, soja)
Podpis
Dyrektora Podpis Intendenta