25-29.03.2024 r. Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Herbata owocowa, kanapki z pieczywa mieszanego z mase艂kiem i tu 艅 czykiem II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad: Kapu 艣 niak z kiszonej kapusty, makaron w sosie pomidorowym, sok owocowy Podwieczorek: Ma 艣 lanka owocowa (alergeny: seler, gluten, mleko, ryba) Wtorek: I 艣 niadanie: Kawa zbo 偶 owa, h erbata rumiankowa , bu艂ka pszenna i grahamka z mase艂kiem, sa艂at 膮 rukola, pieczeni 膮 rzymsk 膮 i pomidorem II 艣 niadanie: Marchewkowe paluszki , woda Obiad : Krem z czerwonej soczewicy, kark贸wka w sosie w艂asnym, ziemniaki, sur贸wka z selera naciowego, kapusty peki 艅 skiej z kukurydz 膮 , og贸rkiem zielonym, rzodkiewk 膮 i szczypiorkiem, sok owocowy Podwieczorek: P艂atki kukurydziane z mlekiem (alergeny: mleko, seler, gluten, jaja) 艢 roda: I 艣 niadanie: „ 艢 NIADANIE WIELKANOCNE ” Herbata zwyk艂a z cytryn 膮 , chleb pszenny i razowy z mase艂kiem, kie艂baska parzona, sa艂atka jarzynowa, jajko gotowane