Przejd藕 do g艂贸wnej zawarto艣ci

Ogrodnicze zaj臋cia 馃尯

Pszcz贸艂ki przygotowuj膮 si臋 do wiosny i Wielkanocy 











































































馃尯




OSTATNIO CZYTANE

Jad艂ospis 12-16.09.2022 r.

                                                                12-16.09.2022 r.   Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Herbata  z cytryn 膮 , chleb pszenny i s艂onecznikowy z mase艂kiem, tu 艅 czykiem i papryk 膮 czerwon 膮 II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad: Zupa serowa aksamitna, jajko gotowane w sosie musztardowym,   ziemniaki, kalafior z wody, sok owocowy Podwieczorek:  Dro 偶 d 偶 贸wka z budyniem, herbatka zio艂owa (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, ryba) Wtorek: I 艣 niadanie: Kawa zbo 偶 owa, h erbata mi 臋 towa, bu艂ka pszenna i grahamka z mase艂kiem, sa艂at 膮 rukola i szyneczk 膮 drobiow 膮 II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad : Marchewkowy krem, kotlet mielony, ziemniaki, buraki z jab艂kiem,   sok owocowy Podwieczorek: Kefir brzoskwiniowo-bananowy  (alergeny:   seler, gluten, mleko, sezam, jaja) 艢 roda: I 艣 niadanie:  „Truskawkowe gwiazdki”  z mlekiem, kawiorek z mase艂kiem   i miodem wielokwiatowym , herbata koperkowa  II  艣 niadanie : Banan, woda Obiad:

Jad艂ospis 05-09.09.2022 r.

    05-09.09.2022 r.. Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Herbata z cytryn 膮 , chleb pszenny i s艂onecznikowy z mase艂kiem, 偶 贸艂tym serem i papryk 膮 II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad:   Zupa og贸rkowa , nale 艣 niki z jab艂kiem i cukrem trzcinowym,   sok owocowy Podwieczorek:   Pieczywo wasa z past 膮 z broku艂u gotowanego, herbatka imbirowa (alergeny: seler, gluten, mleko,   jaja, soja) Wtorek: I 艣 niadanie: Kakao, herbata mi 臋 towa, bu艂ka pszenna i grahamka z mase艂kiem,   sa艂at 膮 lodow 膮 , kie艂bask 膮 zielonog贸rsk 膮 i pomidorem II 艣 niadanie: Banan, woda Obiad : Zupa ziemniaczana pomidorami, gulasz z warzywami z kasz 膮 bul gur, sok owocowy Podwieczorek: Budy 艅 czekoladowy (alergeny:     seler, gluten, mleko, sezam, soja) 艢 roda:   I 艣 niadanie:   P艂atki owsiane z mlekiem, bu艂ka mleczna z d 偶 emem niskos艂odzonym truskawkowym, herbata zio艂owa II 艣 niadanie : Jab艂ko, woda Obiad: Zupa cytrynowa z ry 偶 em, pulpety w sosie pomidorowym,   ziemniaki, fasolka s

Jad艂ospis 19-23.09.2022r.

  19-23.09.2022 r. Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Herbata z cytryn 膮 , bu艂ka pszenna i grahamka   z mase艂kiem i makrel 膮 w sosie pomidorowym II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad: Groch贸wka , racuchy dro 偶 d 偶 owe z cukrem trzcinowym, sok owocowy Podwieczorek:   Jogurt naturalny z nasionami chia i musem truskawkowym (alergeny: seler, gluten, mleko, jaja,   ryba) Wtorek: I 艣 niadanie:   Kakao, herbata melisa , bu艂ka grahamka i   pszenna   z mase艂kiem, w 臋 dlin 膮 drobiow 膮 i kie艂kami rzodkiewki II 艣 niadanie: Marchewkowe chipsy, woda Obiad :Zupa szczawiowa z jajkiem, kotlet schabowy, ziemniaki puree, sa艂ata lodowa   z sosem jogurtowo-czosnkowym, sok owocowy Podwieczorek: Wafel przek艂adany kremem kakaowym, herbatka zio艂owa   (alergeny:   seler, gluten, jajka, mleko, sezam, soja) 艢 roda: I 艣 niadanie: P艂atki kukurydziane z mlekiem, rogal z mase艂kiem i d 偶 emem niskos艂odzonym malinowym, herbatka mi 臋 towa   II 艣 niadanie : Winogrono, woda Obiad:   Gulasz