Przejd藕 do g艂贸wnej zawarto艣ci

馃巹Weso艂ych 艢wi膮t 偶ycz膮 Misie 馃巹

 





































OSTATNIO CZYTANE

WYCIECZKA DO GRODZISKA WIELKOPOLSKIEGO

 Tygryski dzisiaj mi艂o i ciekawie sp臋dzi艂y czas w Pirat Pizza w Grodzisku Wielkopolskim. Podczas  warsztat贸w kulinarnych uczy艂y si臋 robi膰 pizz臋 z wypranymi przez siebie sk艂adnikami, a p贸藕niej  zajada艂y j膮 ze smakiem. Dzi臋kujemy Pirat Pizza za go艣cin臋 i super atmosfer臋. 

Jad艂ospis 15-19.04.2024 r.

  15-19.04.2024 r. Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Polewka – naworka,   herbata cytrynowa, chleb pszenny i wieloziarnisty   z mase艂kiem, twaro 偶 kiem ze szczypiorkiem II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad: Groch贸wka, makaron w sosie pomidorowym , nap贸j owocowy Podwieczorek: Kanapki z pieczywa mieszanego z paprykarzem z kaszy jaglanej   i og贸rkiem kiszonym, herbata zio艂owa (alergeny: seler, gluten, mleko) Wtorek: I 艣 niadanie:   Kawa zbo 偶 owa, h erbata owocowa , bu艂ka pszenna i grahamka   z mase艂kiem, sa艂at 膮 lodow 膮 , pol 臋 dwic 膮 drobiow 膮 i pomidorem II 艣 niadanie: Banan, woda Obiad : Kapu 艣 niak z kiszonej kapusty, sztuka mi 臋 sa w sosie w艂asnym, kasza j 臋 czmienna, sa艂atka grecka,   nap贸j owocowy Podwieczorek: Budy 艅 czekoladowy   (alergeny:     seler, gluten, mleko) 艢 roda: I 艣 niadanie: Kaszka kukurydziana z mlekiem,   bu艂ka mleczna z mase艂kiem i d 偶 emem niskos艂odzonym truskawkowym, herbata koperkowa   II 艣 niadanie : Jab艂ko, woda Obiad:   Ros贸

Jad艂ospis 22-26.04.2024 r.

  JAD艁OSPIS 22-26.04.2024 r. Poniedzia艂ek: I 艣 niadanie: Kakao, herbata z miodem i cytryn 膮 , kanapki z pieczywa mieszanego z mase艂kiem, pasztetem – drobiowo- pomidorowym i 偶 贸艂t 膮 papryk 膮 II 艣 niadanie: Jab艂ko, woda Obiad: Zupa z zielonej fasoli z ziemniakami , nale 艣 niki z jab艂kiem,   nap贸j owocowy Podwieczorek:   Pieczywo wasa z broku艂em gotowanym, herbatka (alergeny: seler, gluten, mleko,   jaja)   Wtorek: I 艣 niadanie:   P艂atki j 臋 czmienne na mleku , rogal     mleczny   z d 偶 emem niskos艂odzonym malinowym, herbatka koperkowa II 艣 niadanie: Arbuz, woda Obiad : Cebulowy krem z grzankami, zraz mielony, ziemniaki puree, sur贸wka z selera   i ananasa z 偶 urawin 膮 i jogurtem naturalnym, nap贸j owocowy Podwieczorek: Galaretka owocowa (alergeny:   seler, gluten, mleko, jaja)   艢 roda: I 艣 niadanie: Kawa zbo 偶 owa, h erbata owocowa, bu艂ka pszenna i grahamka   z mase艂kiem , sa艂at 膮 lodow 膮 , pieczeni 膮 wieprzow 膮 ,   rzodkiewk 膮 i og贸rkiem zielony